London Dry
Ginscape Sea Buckthorn Gin
Ginscape World Gin Award Gold 2018
Ginscape Sea Buckthorn SFWSC Silver Award 2018

Ginscape Sea Buckthorn London Dry Gin

- destilleret med dansk havtorn

Ginscape Sea Buckthorn London Dry Gin er en blød og balanceret moderne gin med et elegant og klart udtryk, hvor en let og harmonisk balance mellem sprøde enebær, koriander, citron, orange og andre udvalgte ingrediencer, understøtter den fuldmodne og aromatiske danske havtorn, og efterlader et elegant og distingveret udtryk der hæver en gin & tonic eller cocktail til et nyt og inspirerende niveau.

 

De smukke orange og aromatiske havtornebær kan findes langs hele den danske kyst; fra de sandfyldte strande i Vestjylland til de dramatiske klipper på Bornholm. Det er lykkedes os at afspejle dette smukke, åbne, lyse og bølgende landskab gennem omhyggelig og forsigtig udvælgelse, plukning og håndtering af modne danske havtornebær og selekterede ginbotanicals. Den specielle destillationsproces vi anvender efterlader bløde og inciterende nuancer i duft, smag og finish.

 

Ginscape London Dry Gin er en nydelse i passion og stil.

Når dagen har været god


Hygge og afslapning

Weekend nydelse


Hygge og afslapning

Den Ultimate Oplevelse


Fest og farver med vennerne

Ginscape - en nydelse i passion og stilVi havde smagt et utal af dejlige gins, med skønne botanicals og

vidunderlige noter, men vi syntes at mangle en blød og balanceret gin der matchede vores smag.

Det var en stor og kompliceret opgave, men vi tog stafetten og begyndte.

501 dage senere blev Ginscape lanceret.

Havorn - Ginscape signaturbotanical

Vi søgte og søgte, smagte og smagte, overvejede og overvejede, og endelig havde vi fundet den signaturbotanical som vi mente ville balancere en buket af udvalgte gin botanicals til netop det høje niveau vi stilede efter. Fuldmoden og aromatisk  havtorn fra Bornholm.

Sublim kvalitet

Det var ikke let at få tilvejebragt præcis den

smag og kvalitet vi ville have. Test efter test, forsøg efter forsøg, destillation efter destillation på vores destilleri i Rungsted, og endelig var vi der. Det tog sin tid, men vi havde nået det mål vi havde sat os.

Destilleret på verdenskendt destilleri

Vi ville have ultimativ høj kvalitet i produktionen, og vi valgte derfor at overføre vores udviklede recept til et verdenskendt destilleri i England. Så var alt klart.

Flaske og design

Vi ved, at i sidste ende drejer det sig udelukkende om kvaliteten af gin'en, men vi ville have en flaske som fuldt ud matchede indholdet. Vi har valgt at designe flasken i en farve hvor havtornfarven er gennemgående, og dekorationen på flasken er højdekurverne fra lige netop der hvor den havtorn der er anvendt til Ginscape gror og er høstet.  Proppen afspejler farven på  granitformationerne på Bornholm og sandet på de danske strande.

Tasting noter

Elegant London Dry Gin lavet på få udvalgte botanicals og udsøgt fuldmoden og aromatisk  dansk havtorn. En let og elegant duft af spinkel  enebær og frodig citrus med et sart strejf af havtorn; en palet med sprød enebær afrundet med  skjulte toner af frugtig citrus og appelsin samt afdæmpede og underspillede toner af  havtorn; varm og elegat finish der fylder munden med  citrustoner og et strejf af havtorn der elegant løftes over i blød  lakrids.

Vælg noget helt særligt

- vælg GinscapeEn Ginscape er ikke bare en Ginscape. Med Ginscape kommer en helt bestemt følelse af lethed og velvære; det at være sammen med andre, nyde oplevelsen og situationen, værdsætte øjeblikket og være i balance.


     

       

Nyd øjeblikketDet er ikke bare at være der. Det er det at være en del af øjeblikket. Nydelsen, oplevelsen, glæden, momentet. Ginscape er en fantastisk gin, som med balance i smag og duft giver dine sanser et boost.
Ginscape ginmakers Ole & H.C.

Copyright (c) Scape Spirits 2019

Kontakt

 

Scape Spirits aps

Sanskevej 17

2960 Rungsted Kyst

Danmark


info@ScapeSpirits.com