Presse

PRESSE

og nyheder

Ginscape bliver til

5. maj 2017

 

Det tog tid at nå frem til målet. Faktisk helt præcis 501 dage fra idé til lancering. Det var dejligt at se at al den energi, entusiasme og professionalisme der blev lagt i projektet munde ud i en fantastisk dansk gin.

 

Det har været morsomt og spændende at udvikle denne gin, fra idé til virkelighed, og nu opleve al den entusiasme, begejstring, viden og professionalisme fanget i netop disse dråber. En fantastisk duft hvor de forskellige botanicals skiller sig ud med havtorn som en del af buketten; en krop i balance med enebær, koriander, citrus og de andre botanicals; en finish med toner af havtorn der elegant fortoner sig i sagte blød lakrids.

 

For slet ikke at tale om design af flasken som tog utrolig lang tid og krævede meget af alle involverede. Vi var fast besluttede på at skabe en helhed, hvor indhold og flaske spiller sammen. Vi endte med et design med farven af havtornebær som det bærende element, og med en flaske dekoreret med højdekurverne fra netop det sted hvor havtornebærerne til Ginscape er plukket. Vi har ladet proppen afspejle de skønne danske strande; fra vestkysten af Jylland til de klippefyldte formationer på Bornholm.

 

Vi er meget stolte af resultatet, og stolte over at lancere Ginscape.

 

En helt exceptionel gin med elegance og stil.

 

Ginscape Nyheder og Events

Events

19maj

2017

Ginscape lanceres i Politikens hus

En fantastisk dag og en fantastisk begivenhed for Ginscape. Vi havde gjort alt vi kunne for at udvikle Ginscape til en premium gin af de ypperste, og reflektere de ambitioner og den smag vi ønskede; og vi havde gjort vores ypperste for at design og udstråling skulle match dette. Vi ved godt at i sidste ende så er det kvaliteten af gin'en der er afgørende, men vi vill have en flaske der afspejler indholdet i udtryk og kvalitet. Og her startede vi, og her endte vi. Ginscape blev helt fantastisk modtaget, og vik fik utallige positive tilbagemeldinger fra gæster, gin entusiaster, gin connesseurs og flere ginmakers. Vi nød lanceringen og den meget positive modtagelse fra alle sider.

7juli

2017

Gin Cruise ved Nordre Toldbod

En flot anmeldelse af Ginscape på WhyNotGin blog, og udvalgt til at deltage i WhyNotGin pop-up bar Gin Cruise event ved Nordre Toldbod i Københavns Havn. Det var en skøn solskinsdag den 7. juli, lige bortset fra præcis den time Gin Cruise fandt sted. Ikke desto mindre var stemningen fantastisk, og en flot præsentation af Ginscape og den efterfølgende smagning gjorde sit til at smilene kom frem på alle læber. Ginscape blev særdeles vel modtaget, og de velskænkede Ginscape's nydt i silende sommerregn med smil og tilfredse blikke med København's smukke facader som kullise. Serven var 1 del Ginscape, 2 dele Fever-Tree Indian Tonic, masser af is, nogle frosne havtornbær og et let vredet stykke citronskal. Desværre var det ikke muligt at fange den nyskænkede og velsmagende Ginscape med kameraet, men den fantastiske oplevelse afspejles i de dejlige billeder af dansk sommer med smuk og fantastisk Ginscape i glasset.

3-5aug

2017

Ginscape på Ringsted Festival

Det regnede meget, i kaskader, så græs og stier var opblødte. Ikke desto mindre var tilstrømningen til Ginscape baren stor. Kvalitet fra A -Z. Ginscape var med til at løfte stemningen for de mange deltagende. En skøn bar, med let afbrændt og rustikke trævægge og søde smileden tjenere understøttede en fantastisk oplevelse. Flot præsenteret, flot modtaget af rigtig mange besøgende. Vi fornemmede god stemning, god modtagelse at den dobbelt sølvvindende nye danske Ginscape gin.

 

Vi er glade for deltagelse i Ringsted Festival 2017, og håber at se alle igen i 2018.

 

Tak for meget positiv motagelse.

26juli

2017

Ginscape tildeles 2 sølvmedaljer på International Wine & Spirits Competition (IWSC).

 

International Wine & Spirits Competition (IWSC), der afholdes i London, tildelte Ginscape 2 sølvmedaljer i den konkurrence, der betragtes som en af verdens mest predstigefyldte inden for vin- og spiritus.

 

Den første medalje blev vundet i kategorien London Dry Gin med omkring 400 forskellige gin fra 35 lande i konkurrencen. Derfor var glæden også stor hos holdet bag Ginscape, da resultatet blev offentliggjort:

- ”Det har fra starten været vores ambition at lave en dansk gin i verdensklasse, så vi er både glade og meget stolte over den flotte anerkendelse”, fortæller Ole Schrøter, Hans Kamp og Hans Christian Kjærgaard-Hansen, teamet bag Ginscape.

 

Den anden medalje blev vundet for flaskens design. Det er en pris, der uddeles på tværs af alle spirituskategorier. Her var Ginscape i direkte konkurrence med både rom og whisky. Medaljen blev givet for et moderne og stilrent udtryk, der som juryen udtrykte det, yderligere er innovativt og originalt.

 

Vinderne i de enkelte kategorier udpeges af en international jury, som smager de deltagende produkter i en dobbelt blindtest. Derudover foretages en kemisk analyse, som bl.a. har til formål at sikre, at det bedømte produkt er nøjagtigt det samme, som det du finder i handelen og i restauranter og barer.

 

15Feb

2018

GULDMEDALJE ved World Gin Awards

 

Det var en glædelig overraskelse da vi den 15. februar modtog meddelelse om at Ginscape var blevet tildelt GULDMEDALJE ved det engelske World Gin Awards i kategorien "Worlds Best Contempoprary Style Gin".

Vi har arbejdet så hårdt på at lave netop den gin der faldt i vores egen smag, en klassisk gin med en sart og sprød enebær i et moderne twist. Vi er så stolte. WOW!

 

Tasting notes fra World Gin Awards:

Dæmpet grøn citrus. Rig og olieagtig på ganen. Sej bark og jordnær koriander. En blomstertone løfter finishen. En behagelig cremethed med en solid enebær rygrad.

17 Feb

2018

Ginscape på Copenhagen Gin Festival

 

I dagene 16 & 17 februar 2018 deltog Ginscape i Copenhagen Gin Festival. Der var mere ned 60 udstillere med over 280 brands repræsenteret. De smukke omgivelser i det gamle Lokomotivværksted, gav en dejlig ramme for udstillingen. Mere end 6.000 gæster smagte og vurderede de mange forskellige gins. Det var dejlige dage med rigtig mange glade og forventningsulde gæster ved Ginscape. Vi var meget glade for den utrolig positive respons vi modtog, ikke bare fra mange, men fra et hav af de besøgende gæster.

 

Tak til jer alle for den utrolig positive tilkendegivelse.

13 Maj

2018

Ginscape på international Ferdinand Motorsport Porche racer.

 

I dagene 12 & 13 maj blev der afholdt stort motorløb på Jyllandsringen for SSC (Special Saloon Cars) i klassen GT-B, og her var Ginscape igen i front.

En fantastisk oplevelse for alle - kører, team og selvfølgelig for Ginscape. Team Ferdinand Motorsport kom flot i medaljerækken.

 

En vild flot og fantastisk dag for både racerkører, team og selvfølgelig for Ginscape.

Kontakt

 

Scape Spirits aps

Sanskevej 17

2960 Rungsted Kyst

Danmark

 

info@scapespirits.com

Tel: +45 2097 5620

Copyright (C) Scape Spirits aps