Ginscape

Elegant dansk gin med noter af havtorn

London Dry Gin

Contemporary Style Gin

Ginscape London Dry Gin er en blød og balanceret moderne gin med et elegant og klart udtryk, hvor en let og harmonisk balance mellem sprøde enebær, koriander, citron, orange og andre udvalgte ingrediencer, understøtter den økologiske havtorn, og efterlader et elegant og distingveret udtryk der hæver en gin & tonic eller cocktail til et nyt og inspirerende niveau.

 

De smukke orange og aromatiske havtornebær kan findes langs hele den danske kyst; fra de sandfyldte strande i Vestjylland til de dramatiske klipper på Bornholm. Det er lykkedes os at afspejle dette smukke, åbne, lyse og bølgende landskab gennem omhyggelig og forsigtig udvælgelse, plukning og håndtering af modne havtornebær og selekterede ginbotanicals. Den specielle destillationsproces vi anvender efterlader bløde og inciterende nuancer i duft, smag og finish.

 

Ginscape London Dry Gin er en nydelse i passion og stil.

Når dagen har været god

 

Hygge og afslapning

Weekend nydelse

 

Hygge og afslapning

Den Ultimate Oplevelse

 

Fest og farver med vennerne

Ginscape - en nydelse i passion og stil

 

 

Vi havde smagt et utal af dejlige gins, med skønne botanicals og

vidunderlige noter. Vi savnede en dansk gin som afspejlede alle de gode timer vi havde haft

ved havet; den vidunderlige udsigt, det klare view, sandet, klitterne og følelsen af frihed og storslåethed. Det var en stor og

kompliceret opgave, men vi tog stafetten og begyndte. Og 501 dage senere blev Ginscape lanceret.

Havorn - Ginscape signaturbotanical

Vi kender alle fornemmelsen af at være ved havet; den klare luft, den storslåede natur, væk fra dagens trivialitet. Frihed, de skønne timer med vennerne, det harmoniske og samtidig party med vennerne. Vi søgte og søgte, smagte og smagte, overvejede og overvejede, og endelig havde vi fundet den signaturbotanical som fangede denne storslåede natur og følelse. Økologisk dansk havtorn.

Tasting noter

Elegant London Dry Gin lavet på få udvalgte botanicals og udsøgt økologisk dansk havtorn. En let og elegant duft af spinkel enebær og frodig citrus med et sart strejf af havtorn; en palet med sprød enebær afrundet med skjulte toner af frugtig citrus og appelsin samt afdæmpede og underspillede toner af havtorn; varm og elegat finish der fylder munden med citrustoner og et strejf af havtorn der elegant løftes over i blød lakrids.

Sublim kvalitet

Det var ikke let at få tilvejebragt præcis den

smag og kvalitet vi ville have. Test efter test, forsøg efter forsøg, og endelig var vi der. Det tog sin tid, men vi havde nået det mål vi havde sat os.

Destilleret på verdenskendt destilleri

Vi ville have ultimattiv høj kvalitet, og vi valge derfor at destillere på et verdenskendt destilleri.

Så var alt klart. Dansk Gin i fantastisk høj kvalitet.

Flaske og design

Vi ved, at i sidste ende drejer det sig udelukkende om kvaliteten af gin'en, men vi ville have en flaske som fuldt ud matchede indholdet. Vi har valgt at designe flasken i en farve hvor havtornfarven er gennemgående, og dekorationen på flasken er højdekurverne fra lige netop der hvor den havtorn der er anvendt til Ginscape gror og er høstet. Proppen afspejler farven på granitformationerne på Bornholm og sandet på de danske strande. Mere dansk kan det vel ikke blive.

Vælg noget helt særligt

- vælg Ginscape

 

 

En Ginscape er ikke bare en Ginscape. Med Ginscape kommer en helt bestemt følelse af frihed og velvære; det at være sammen med andre, nyde oplevelsen og situationen, værdsætte øjeblikket og være i balance.

 

Nyd øjeblikket

 

 

Det er ikke bare at være der. Det er det at være en del af øjeblikket. Nydelsen, oplevelsen, glæden, momentet. Ginscape er en fantastisk gin, som med balance i smag og duft giver dine sanser et boost.

 

 

 

Ginscape ginmakers Ole, Hans & Hans

Kontakt

 

Scape Spirits aps

Sanskevej 17

2960 Rungsted Kyst

Danmark

 

info@scapespirits.com

Tel: +45 2097 5620

Copyright (C) Scape Spirits aps